fbpx

PRINT-ON-DEMAND

AirBnB

Η αγορά της βραχυπρόθεσμης μίσθωσης ακινήτων έχει ανοίξει και κορυφώνεται και πλέον δεν έχει σημασία αν είσαι ιδιώτης ή εταιρεία. Αξιζεις να ξεχωρίζεις ως καλός οικοδεσπότης, και περιμένεις τα καλά reviews να το επισφραγίσουν. Σήμερα, η λίστα των παροχών που έχει εξασφαλίσει ένας οικοδεσπότης για να σημειώσει υψηλό σκορ στο hospitality και το experience, είναι εξαντλητική. Όταν ο ανταγωνισμός έχει ανεβάσει τον πήχη ψηλά, δε μένει παρά να δώσεις σημασία στις πολύ μικρές λεπτομέρειες που θα σου χαρίσουν επιπλέον αστέρια την ώρα της κρίσης. Εκτός από τα προφανή house rules ή τα στοιχεία του πολυπόθητου wifi, που καλό είναι να τα βλέπει τυπωμένα ο επισκέπτης σε ένα ωραίο booklet-άκι ή φυλάδιο ή και σε κορνίζα, μια δίπτυχη welcome κάρτα, ένα σετ από σουβέρ, μερικές καρτ-ποστάλ, όλα φιλοτεχνημένα με ένα χαρακτηριστικό εικαστικό στοιχείο του καταλύματος ή της θέας από το παράθυρο, εγγυώνται ότι ο επισκέπτης θα τα πάρει μαζί του, στη βαλίτσα του και την καρδιά του (Είπαμε… αστεράκια!)

Σε αυτή την κατηγορία παίζουν: έντυπα δισέλιδα/πολυσέλιδα, σουβέρ, καρτ-ποστάλ, κάρτες δίπτυχες/μονές, αυτοκόλλητα, αφίσες.

Print on Demand

Τι χρειάζεται να φτιάξουμε για σας;


Μικρό ή μεγάλο πρότζεκτ. Λίγα ή πολλά τεμάχια. Ό,τι και να έχετε, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε με τη “Νέα εκτυπωτική εργασία” σας!